МИ ВОЛИМО НАШУ СРБИЈУ И ЗА ЊУ СЕ БОРИМО

Жика Бујуклић, Ана Белоица и Ђорђе Тодоровић приликом посете Рашком округу обишли су Врњачку Бању и хотел „Врњачке терме“, у којем ради готово стотину радника.

Древни Римљани знали су где треба улагати и градити своје величанствене градове, а то су биле терме. Терме су омогућиле пре свега пријатнији и здравији живот, али се на таквим местима развијала како економија, тако и привреда, рекао је Жика Бујуклић.

Овај предиван хотел и ова винарија, наших добрих домаћина из породице Милојевић, само су један од примера како се стечени капитал, труд и рад могу лепо склопити у корисну ствар за породицу, али и за саму општину, односно округ и целу државу. Ово је пример како заједно можемо све, закључио је Бујуклић.

Великим и напорним радом, ми смо успели да стабилизујемо економију, да развијемо привреду и да тиме покажемо озбиљност и правац у којем желимо да Србија иде. Захваљујући тим мерама, али и великим инфраструктурним пројектима само током прошле године из иностранства у Србију вратило се преко сто хиљада људи, рекла је Ана Белоица. Она је навела да се будућност заснива на визији, а она се може остварити само ако се напорно ради за тај циљ. Како је рекла, такав циљ, циљ успешне и развијене Србије, али и Србије достојне своје прошлости, садашњости и будућности, поставио је председник Вучић. Због његове борбености и великих снова, Србија је данас потпуно другачија земља, данас је развијена и модерна држава. Због тога су и наши домаћини одлучили да свој капитал уложе баш овде, у своју земљу, да прошире бизнис и запосле још људи. Ништа се од тога не би догодило да држава данас није стабилна, која је то захваљујући пре свих председнику Вучићу, који води мудру и одговорну политику, политику развоја Србије, нагласила је Белоица.

У Врњачкој Бањи, у прелепом Рашком округу, можемо да се уверимо колики је заправо туристички потенцијал наше Србије. Да би се туризам развијао, неопходно је да наставимо да вредно радимо, да градимо ауто-путеве и брзе магистрале, али и да улажемо у очување животне средине, рекао је Ђорђе Тодоровић. Ми волимо нашу Србију, за њу се боримо, за њу и живимо. То је највиши циљ који свако себи може да постави, да живи за своју државу, баш онако како је Александар Вучић себи задао циљ - да нашој земљи обезбеди просперитет и зато је неопходно да трећег априла изаберемо дела, дела која говоре више од речи, јер само заједно можемо све, закључио је Тодоровић.