Вести

ПРВИ ЛЕТ СА АЕРОДРОМА МОРАВА У ЛАЂЕВЦИМА ЗА БЕЧ

Са аеродрома „Морава“ у Лађевцима код Краљева према Бечу, полетео први авион националног авио-превозника „Ер Србија“, чиме је после вишедеценијског ишчекивања коначно успостављен редован цивилни авио саобраћај.

САСТАНАК РАДНИХ ТИМОВА МО У ПОДУНАВЦИМА

У Подунавцима одржан састанак радних тимова МО: Подунавци, Грачац, Вранеши и Отроци којим су председавали председник ОО СНС, Бобан Ђуровић и секретар, Саша Грковић; уз присуство осталог руководства и одборника ОО СНС Врњачка Бања.

ОМЛАДИНЦИ ОО СНС ВРЊАЧКА БАЊА ОПЛЕМЕНИЛИ ДВОРИШТЕ ОШ ПОПИНСКИ БОРЦИ САДНИЦАМА ЦРНОГ БОРА

Омладинци ОО СНС Врњачка Бања, на предлог председника МО Ада-школа, Драгише Бањевића, данас су оплеменили двориште ОШ "Попински борци" са 40 садница црног бора. У наредном периоду акција ће бити спроведена и у ОШ у Пискавцима.

УНИЈА ЖЕНА ОО СНС ВРЊАЧКА БАЊА ОБЕЛЕЖИЛА МЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА

Међународни дан борбе против насиља над женама 25.11. и 16 дана активизма обележила је Унија жена ОО СНС Врњачка Бања, са гошћама из Новог Сада, Панчева, Ковина и Алибунара.

ПОДПРЕДСЕДНИК СТРАНКЕ НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ У ПОСЕТИ ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Састанку ОО СНС Врњачка Бања вечерас су присуствовали члан ГО, Небојша Стефановић и члан ИО, Крсто Јањушевић. Председник ОО СНС Врњачка Бања, Бобан Ђуровић представио је план рада и начин спровођења активности у оквиру ОО.

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ САВЕТА ЗА ОБРАЗОВАЊЕ

У име Савета за образовање ОО СНС Врњачка Бања, Милица Арсић, одржала је конференцију за медије и истакла: "Суочени смо са све чешћим ситуацијама вршњачког насиља и агресивним понашањем међу децом школског узраста које се временом понавља или има потенцијал да се понавља.

САСТАНАК СВИХ САВЕТА ОО СНС ВРЊАЧКА БАЊА

У петак, 11. октобра, одржан је састанак свих Савета ОО СНС Врњачка Бања, на ком је присуствовало 150 чланова Савета. У договору са председницима Савета направљен је план рада и даљих активности, с обзиром на очекиване парламентарне и локалне изборе наредне године.

Pages