Саопштења

АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

Општински одбор Српске напредне странке Врњачка Бања, позива све чланове, симпатизере и грађане Врњачке Бање да узму учешће у акцији добровољног давања крви, која ће бити организована у четвртак 15. децембра 2016. године, од 9-13 часова, у Основној школи у Отроцима.

АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

Општински одбор Српске напредне странке Врњачка Бања, позива све чланове, симпатизере и грађане Врњачке Бање да узму учешће у акцији добровољног давања крви, која ће бити организована у суботу 24. септембра 2016. године, од 9-12 часова, у Основној школи у Липови.

Подршка премијеру

Општински одбор СНС Врњачка Бања најоштрије осуђује напад на премијера Александра Вучића у Поточарима и поручује да је то сраман покушај атентата и шамар на чистом лицу Србије.

Врњчани једногласни у одлукама

Након изборне скупштине, која је одржана 15. Маја, на којој је за председника ОО Врњачка Бања, једногласно, изабран Бобан Ђуровић, у понедељак 29. Јуна, на редовном састанку општинског одбора, изабрани су и потпредседници, секретар , као и дванаест председника савета.

Правна помоћ у просторијама СНС Врњачка Бања

Правни Савет ОО СНС Врњачка Бања увео је праксу пружања правне помоћи свима којима је та врста помоћи потребна. 

Сваког четвртка у просторијама странке, у времену од 16-18 сати, два правника су на услузи свима којима је потребна правна помоћ или савет.

ТРИБИНА "ЗИМСКИ ДАНИ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2014"

ТРИБИНА "ЗИМСКИ ДАНИ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2014"

САЛА ОШ "БРАНКО РАДИЧЕВИЋ" ГРАЧАЦ

НЕДЕЉА 23.02.2014. 

13 САТИ

 

У оквиру Зимских дана пољопривреде, у недељу 23.фебруара са почетком у 13 сати, у сали ОШ "Бранко Радичевић" у Грачацу, биће одржана ТРИБИНА на следеће теме: