Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС ВРЊАЧКА БАЊА

ОО СНС Врњачка Бања најоштрије осуђује најновију оркестрирану кампању против председника Србије Александра Вучића. Очигледно, по налозима одређених иностраних фактора, у спрези са домаћим мрзитељима свега српског и развлашћеним лоповима бившег режима, не преза се ни од чега - па ни од криминализације председника. И то не било како већ лажним оптужама и повезивањем са убицама, крволовцима и зликовцима, са мафијом против које се управо бори Александар Вучић, желећи Србију да учини стабилном сигурном и јаком. Борба са мафијом им очигледно смета, као што им смета и све јача Србија која је у сигурним рукама Председника Александра Вучића. Плаћеним медијима, лажним адвокатима и дежурним србомрзцима не смета Александар Вучић, нови путеви, нова радна места и фабрике. Смета им Србија која им више није роб , коју могу да пљачкају када и колико им се прохте. Због тога ми из ОО СНС Врњачка Бања хоћемо да својим радом и делима, и на сваком месту и у свако време бранимо и подржавамо политику Александра Вучића јер је она једина исправна и за Врњачку Бању, али и за Србију , јер она је једина истински патриотска и искрена. Предаја није опција !